kaivinkonekuvake

Nostokonepalvelut luotettavasti Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Nostopalvelu Eero Vuohelainen tarjoaa monipuolisia nostokonepalveluita niin talopakettiyhtiöille, rakennusliikkeille, metallifirmoille kuin pienrakentajille Tampereen seudulla. Projektit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. 30 vuoden kokemuksen ansiosta haastavatkin nosto-operaatiot onnistuvat vaivatta ja aina aikataulussa!


Kalustona toimii luotettava Lokomo 351 -nosturi, jonka nostokapasiteetti on 36 tonnia ja puomi 30,6 metriä. Kaikkiin palveluihin sisältyy sekä nosturi että ammattitaitoinen kuski.


Kysy lisää

Betonielementit

Betonielementtien turvallinen nostaminen edellyttää ennen kaikkea erinomaiset ennakko- ja asennussuunnitelmat, oikeat nostoapuvälineet sekä asianmukaisen koulutuksen ja kokemuksen. Vuonna 1982 perustettu perheyritys, Nostopalvelu Eero Vuohelainen, tarjoaa sinulle juuri kaiken tämän.

Omakotitalot

Etsitkö luotettavaa nostokoneammattilaista pystyttämään omakotitalosi? Nostopalvelu Eero Vuohelainen on työskennellyt talopakettiyhtiöiden kanssa jo yli 30 vuotta. Rautainen työkokemukseni takaa nopeat ja luotettavat nostot talolle kuin talolle!

Rautarakenteet

Betonielementtien ja omakotitalojen lisäksi nostopalveluni nostaa kaikki tarvitsemasi rautarakenteet. Tarjoan nostokonepalveluitani joustavasti Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *